Balul Bobocilor la Colegiul Economic 2016 ~ LuCyFeR93

Ei bine, aseara am fost la bal la Economic ;) ( ultimul din acest sezon), o locatie noua si un eveniment mult mai bun. :D Dupa multi ani in care conducerea a ales Casa de Cultura din diferite....

Balul All Around the World ~ LuCyFeR93

După cum bine ştiţi, vineri (30 Noiembrie) a avut loc Balul C.N Ferdinad I, la care am luat si eu parte. Balul a durat aproximativ 4 ore (cam mult, părerea mea), acesta fiind organizat la Teatrul de Vară de către Clasa a XII-a C....

Renaul Zoe - o experienta 100 % electrica

Ei bine, a cam trecut ceva timp de când nu am mai participat la un test drive, dar atunci când se organizează unul sunt şi eu prezent :))) . Astăzi (5.06) Dedeman Automobile m-a invitat să testez un model 100% electric şi anume Renaul Zoe .....

Povestea din spatele campaniei "Tare as ajuta un copil"

Timpul a devenit cea mai importantă resursă din ziua de azi, aşa că după o perioada destul de lungă de când nu am mai scris ceva pe blog vin cu o poveste destul de interesantă.....

Test Drive VW Passat 2015 ~ LuCyFeR93

Dacă anul trecut l-am început cu un test drive cu noul VW Amarok , iată că și anul acesta cei de la Cybernet Auto Center mi-au pregătit o mică surpriză, lăsându-mă să conduc noul VW Passat 2015 sau cum alți îl stiu Passat B8....

26 mar. 2014

DeepFace de la Facebook

Eu unul am auzit de foarte puțin timp de acest nou software de recunoaștere facială dezvoltată de cei de la Facebookașa că mai jos voi face o mică descriere a acestuia.

Ce face DeepFace???
Practic aplicația face diferențierea între două fețe și le pune cap la cap pentru a descoperii puncte comune. Potrivit inginerilor de la Facebook, DeepFace poate recunoaşte feţele cu doar 0,25% mai puţin precis decât oamenii(oamenii au o rată de recunoaștere a fetelor de 97,5 %, iar DeepFace 97,25 %)

Piesa Săptămânii: Shakira - Empire #57


Piesa acestei săptămânii este interpretată de Shakira și este intitulată "Empire".
Empire este cel de-al doilea single extras de pe albmul "Shakira”, primul extras (Can'tRemember To Forget You) fiind un succes răsunător.
În numai o zi(25.03) de la lansarea oficiala pe YouTube piesa a reusit să adune peste 2,1 milioane de vizionări.
Dacia a anunțat lansarea unui nou model !!! ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii: Narcotic Sound and Christian D - Labirint de sentimente
Câteva date statistice despre We are happy in Bacău ~ LuCyFeR93
Glow in the dark ediția a II a @ Matteo Caffe ~ LuCyFeR93
România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93

24 mar. 2014

Spectacol caritabil "Zâmbește și dăruiește" la Teatrul de Vară

Leo Club Phoenix Bacău organizează pe data de 28 martie, începând cu orele 16, un spectacol caritabil ce se numeste "Zâmbește și dăruiește".
Scopul acestui spectacol caritabil este acela de a ajuta tineri mai puțin norocoși, beneficiarii noștri fiind Asociaţia Sindrom Down Bacău și Centrul Daniel.
 
Dacă doriți să asistați la acest spectacol minunat în cadrul căruia tinere talente bacăuane vor da tot ce au mai bun pe scenă, iar dacă vă încântă ideea va distra alături de noi la after party-ul ce va avea loc în Pub S 4, vă așteptăm în număr cât mai mare.
Contravaloarea biletelor este de 14 lei.

Bilete puteti gasi la:
Teona Zaharia -0740913380
Sonia Deju- 0751579091
Adumitroaei Teodora Cezara -0755621819
Pletosu Dragos Madalin -0757078455
Birgu Maria - 0732126523
Buznea Daria-Stefana- 0731378400

22 mar. 2014

Visul Românesc....

Se pare că producătorul autohton de automobile Dacia are planificată lansarea unei mașini de mici dimensiuni bazată pe vechea platformă al modelului Twingo de la Renault. Mașina urmeză să fie mai ieftină cu 1900 de euro față de Sandero, având ca echipare standard ABS-ul, ESP-ul și câteva airbag-uri.
După cum poate știați Dacia este una dintre mărcile de succes din Europa având o creștere anul trecut de 19,3%, într-o piață în declin. În plus Dacia dorește să obțină o creștere mai mare în următorii ani, de aceea se pare că aceștia doresc să lanseze o mașină de clasă mică.


De câteva săptămâni circulă pe internet două imagini publicate de nemții de la Autobild care si-au închipuit noul model. Acesta se pare că se va numi Towny fiind o versiune în două uși, urmând ca asamblarea acesteia să se facă în Rusia la uzina AvtoVaz .


21 mar. 2014

Am lansat clipul de promovare a Marșului pentru Viața


După două zile în care am fimat și editat ( împreună cu Daniel), am reușit ca astăzi (21.03) să îl lansez oficial și pe blog. Videoclipul este unul dedicat special promovării ”Marșului pentru viață” care are loc sâmbătă începând cu ora 11.

Am rămas surprins  deoarece numai în două zile de la postarea clipului pe YouTube acesta a reșit să adune aproximativ 2000 de vizionări, iar potrivit celor de la Ardvertica am reusit să avem 521 de like-uri, 182 de share-uri și 41 de comentarii ( eu zic că stăm foarte bine).


Sper să vă  placă ;) (vizionați clipul în HD)

Videoclip de promovare a Marșului Pentru Viață de lucian-antal


Câteva date statistice despre We are happy in Bacău ~ LuCyFeR93
Glow in the dark ediția a II a @ Matteo Caffe ~ LuCyFeR93
România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93
Din culisele We are happy in Bacau ~ LuCyFeR93

19 mar. 2014

Piesa Săptămânii: Narcotic Sound and Christian D - Labirint de sentimente #56

Piesa acestei săptămânii este interpretată de Narcotic Sound and Christian D   și este intitulată " Labirint de sentimente ".
"In piesele noastre ne place „să vorbim” despre iubire, surprinsă în toate formele ei. Iubirea este tema principală a vieților fiecăruia dintre noi, iubirea ne inspiră și a inspirat mereu cele mai frumoase povești – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru că „așa-i iubirea... labirint de sentimente". Prin iubire ne pierdem și ne regăsim, "e și bună și rea”, e o aventura unică, personală, prin care încercăm să descifrăm limbajul dragostei", au declarat Narcotic Sound and Christian D.
Câteva date statistice despre We are happy in Bacău ~ LuCyFeR93
Glow in the dark ediția a II a @ Matteo Caffe ~ LuCyFeR93
România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93
Din culisele We are happy in Bacau ~ LuCyFeR93
Am lansat ”We are happy in Bacău” ~ LuCyFeR93

În weekend la Bacău are loc turneul semifinal de volei “Juniori I”

Voleibalistii băcăuani antrenați de Eusebiu Turcanu au reușit să se califice în faza superioară a “Campionatului National de Juniori I”. In urma meciurilor disputate in sezonul regulat si datorita victoriilor obtinute, tinerii voleibalisti s-au calificat la turneul semifinal.

Turneul se va desfasura în perioada 21-23 martie la Sala Sporturilor din Bacau ! Voleibalistii vor da piept cu CSA Steaua Bucuresti, CSS 1 Constanta si VCM LPS Piatra-Neamt.

Pentru cei interesați, programul de desfășurare al meciurilor poate fi consultat mai jos :
Vineri, 21 martie, ora 16:00;
Sambata, 22 martie, ora 11:00;
Duminica, 23 martie, ora 11:00.

    Evenimentul este unul deosebit de important pentru voleiul bacăuan, care, este încă departe de ceea ce a fost odata. Tinerii își doresc să se afirme și să joace la un nivel superior. “Foamea de trofee” este prezentă și ea, ca sa nu mai punem la socoteală dorința și dăruirea acestora ! 

Spectacolul este garantat. Voleibaliștii împreună cu antrenorul formației, Eusebiu Turcanu, promit să facă o “figură” frumoasă și să dea totul pe teren pentru accederea în ultimul act al competiției, și anume, turneul final. De menționat este faptul că echipa clasată pe locul I și II din fiecare serie semifinală (în total 4 la număr, din care prima are loc  la Bacău) se va califica în finala. In finala “Campionatului National” participă 8 echipe !

  

12 mar. 2014

Piesa Săptămânii: Dillon Francis & DJ Snake - Get Low #55

După ce săptămâna trecută nu am postat piesa săptămânii(fiind ocupat cu We are happy in Bacau), astăzi revin cu o nouă piesă aceasta intitulându-se ”Get Low” fiind compusă de Dillon Francis & DJ Snake.

Piesa a fost lansată în data de 26 februarie, însă aseară mi-a atras atenția când a fost difuzată la Radio21 în cadrul rubrici Hit or Shit. :D


Câteva date statistice despre We are happy in Bacău ~ LuCyFeR93
Glow in the dark ediția a II a @ Matteo Caffe ~ LuCyFeR93
România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93
Din culisele We are happy in Bacau ~ LuCyFeR93
Am lansat ”We are happy in Bacău” ~ LuCyFeR93

Câteva date statistice despre We are happy in Bacău

Uite că a venit timpul să vorbim și despre câteva date statistice cu privire la videoclipul We are happy in Bacău pe care Costi și cu mine l-am realizat.

Astăzi se împlinește fix o săptămână de când l-am lansat pe YouTube așa că am decis  să scriu câteva lucruri.

În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au publicat clipul pe  site-ul lor, astfel am reușit ca până în momentul de față să ajungem la peste 24.500 de vizionări.

Cu ajutorul unei aplicații create de cei de la  Adverica am reusit să văd în ce măsură clipul mostru a avut succes, astfel am reușit să strângem  3334 de like-uri, 865 de share-uri și 471 de comentarii toate acestea numai pe Facebook. Pe Twitter stăm puțin mai prost având numai 10 postări (oricum consider că la general stăm foarte bine)

Acum a venit rândul blog-urilor noastre (al meu și a lui Costi), articolul meu a avut următoarele rezultate 142 de like-uri, 26 de share-uri, 23 de comentarii, 4 Tweet-uri și un Pin, Costi a publicat articolul cu o zi mai târziu și a reusit să obțină următoarele rezultate 74 de like-uri, 13 share-uri, 6 comentarii și un Tweet.
 
Sincer am rămas plăcut surpins de rezultate și sper să ajungem la 30.000 de afisări pentru a ne putea ține de cuvânt și să realizăm materialul cu Bloopers.România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93
Din culisele We are happy in Bacau ~ LuCyFeR93
Am lansat ”We are happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic ~ LuCyFeR93
Cu ce vine nou Samsung Galaxy S5 ~ LuCyFeR93

11 mar. 2014

Glow in the dark ediția a II a @ Matteo Caffe

Echipa Damean Events revine în forță  și pregătește pentru următoarea perioadă o serie de petreceri de neuitat.
Această serie este deschisă în data de 21 Martie 2014 cu cea de-a doua ediție a petrecerii Glow in the Dark. Anul trecut petrecerea a  fost organizată în Q Lounge & Bar, aceasta bucurându-se de un real succes (din spusele organizatorului au participat aproximativ 500 de persoane). Anul acesta vom petrece în Matteo Cafe începând cu ora 22:00 invitatul special fiind Dj Klauss.

La intrare fiecare participant va primi câte o brățară ”glow” și câte un talon pentru tombola care va avea ca premiu două abonamente la Freyelle Fitness Club.  Pe lângă acestea, pe parcursul petrecerii se vor acorda tricouri cu sigla Matteo Cafe și Damean Events urmând ca deținătorii acestora să beneficieze de intrate gratuită la editia cu nr 2 a ”Summer Waves”.

Fiind partener media al acestui eveniment am la dispoziție 5 invitații de dat (cine vrea, să  lase  comentariu aici). 
Mai jos aveți căteva imagini de la prima ediție și un material video!!!

Prețul unui bilet.
- în avans  5 lei fete
                   10 lei băieți
- la intrare 15 lei

Pentru mai multe detalii și rezervări sunați la 0756.514.653 și 0753.207.146.

Căștigătorii sunt:
Alexandru Cochiorca
Balaban Catalin
Alecsa Eliza
Tatiana Cucoș

)România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism ~ LuCyFeR93
Din culisele We are happy in Bacau ~ LuCyFeR93
Am lansat ”We are happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic ~ LuCyFeR93
Cu ce vine nou Samsung Galaxy S5 ~ LuCyFeR93

7 mar. 2014

România, prezență dezamăgitoare la Târgul Regional de Turism

Azi (07.03) am fost prezent împreună cu  câțiva colegi  de la facultate la deschiderea Târgului Regional de Turism organizat în acest weekend  la Centrul de Afaceri.
Printre cele aproximativ  30 de firme participante la târg spre surprinderea mea am dat și de standul României, acesta fiind destinat promovării turismului în Romania.(un lucru bun)
Ce să vezi dezamăgire totală, într-un spațiu foarte mare  doar un banner și două mese pe care erau ”aruncate” câteva pliante. (asta da promovare) După parerea mea un stand trebuie să atragă nu să respingă.
Avem atâtea locuri în România care merită promovate dar noi ne batem joc.....   (pe parcursul celor 3 ore cât timp am fost prezent la târg nu am văzut decât 3 sau 4 oameni care au trecut pe la acest stand)  :(

La polul opus s-a situat compania Inter-Tour care împlinește 20 de ani de la înființare și au venit la târg cu o ”Ofertă SHOK”* pentru Grecia Paralia Katerni 7 nopți de cazare la 1 Euro :).
Pe lângă aceste oferte nu am putut să nu remarc oferta de 5 zile la Istanbul  cu un preț de 199 de euro, transportul fiind asigurat cu autocar de 3 stele.(o ofertă destul de bună zic eu)
Cel mai scump sejur este cel de 17 zile în Spania-Andaluzia, acesta având un preț de 755 de euro.

Programul de vizitare este de la 0ra 10 la 18.

*această ofertă vine cu transport cu autocarul având un cost de 399 de lei

6 mar. 2014

Din culisele We are happy in Bacau

Voi începe prin a le mulțumi tuturol celor care au participat la filmari pe parcursul celor două zile, tot pe această cale țin să  îmi cer scuze dacă am enervat pe cineva (dar după atâtea ore de filmare și de plimbat prin oraș îmi ajungea și mie).
Pot spune că filmările s-au desfășurat în condiții foarte bune (exeptând vremea și faptul că era pentru prima oară când filmam cu un Sony EX1 fără ajutorul nimănui). Am filmat așa cum am spus și mai devreme cu un Sony EX1 și cu un Nikon D5100 căruia i-am atașat două obiective unul de 50 de mm de la Nikon și un 17-50 de la Tamron.

Filmările au început la Gară și pot spune că au durat cel mai mult (eram somnoroși deși era trecut de ora 10) am tras de mai multe ori anumite cadre( ba apărea câte o babă în cadru ba unul dintre ”dansatori” se împiedica). Am filmat și pe faimoasa scară din gară care nu duce nicăieri, dar acest cadru nu a apărut în videoclip.

Următoarea locație a fost în autobuz, iar pentru a ajunge unde trebuia (adică în parcul Trandafirilor) eram nevoiți să luăm autobuzul nr 18 dar din grabă am luat nr 17. Am  început să filmăm, oamenii din autobuz se uitau ciudat, unii erau amuzați alții au început să comenteze.

În Parcul Trandafirilor, pe bloc și în Parcul Catedralei  nu am întâmpinat probleme. A urmat Piața Centrală aici surpriză totală lumea a colaborat. (wow)  Printre cadrele cu zarzavaturi și Bianca își face apariția și o domnișoară pe bicicletă careia i-am propus să o filmez cum se plimbă printre tarabe. Zis și făcut, numai că am fost nevoit să trag două duble deoarece în prima i-am filmat ”fundulețul” ;) 

A urmat starea civilă acolo unde speram să găsim o mireasă care era dispusă să filmeze cu noi. Am avut noroc. Am găsit mireasa dar aceasta nu a vrut să colaboreze si ne-a trimis să ne găsim altă mireasă :(

La Ateneu și la Pătratel nu am stat foarte mult, singurul lucru notabil a fost interviul acordat de Costi pentru 1TV Bacau. De aici am plecat la Cafe du Theatre care a fost cel mai neproductiv loc :(

Duminică am început filmările la ora 13 la muzeu, după care am plecat spre Ferdinand și Alecsandri acolo unde am filmat pe holurile școlii și pe terenul de sport.În jurul orei 16:20 ne-am întâlnit în Piața Tricolurilui unde am rămas surprins să văd câtă lume a venit să danseze chiar dacă afară ploua. :D
Pe la ora 17 30 ne-am dus în parcare la Cora unde am vrut să filmăm dar agenții de pază nu ne-au permis acest lucru . :(


După atâtea zile de muncă sunt și persoane comentează la clip (eu îi înțeleg) dar să mă înteleagă și ei pe mine, eu nu am o scoala de montaj sau ceva de genu e primul meu proiect mai amplu. 
Vă mulțumesc că în 24 de ore de la postarea clipului acesta a adunat deja peste 7000 de vizionări ( vă promit că dacă ajungem la 30.000 vom face și bloopers).


Am lansat ”We are happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic ~ LuCyFeR93
Cu ce vine nou Samsung Galaxy S5 ~ LuCyFeR93
Sâmbătă încep filmările pentru ”We are Happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii: Nicole Cherry - Phenomeno #54 ~ LuCyFeR93

5 mar. 2014

Am lansat ”We are happy in Bacău”

Așa cum am anunțat acum câteva zile, iată că am finalizat videoclipul melodiei Happy, melodie interpretată de Pharrell Williams, doar că acest videoclip este o versiune mai aparte, filmările având loc în Bacău. După câteva zile de filmări și editare video iată ce am obținut.Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic ~ LuCyFeR93
Cu ce vine nou Samsung Galaxy S5 ~ LuCyFeR93
Sâmbătă încep filmările pentru ”We are Happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii: Nicole Cherry - Phenomeno #54 ~ LuCyFeR93
Prima apariție la TV ~ LuCyFeR93 (sper să nu fie și ultima)

Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic

De 8 martie te invităm să petreci această zi într-un mod diferit. Ia-ți prietena și vino la Mozaic. Ce este Mozaic??
MOZAIC este un party concept de fuziune a mai multor stiluri muzicale. Mozaic reprezintă fuziunea muzicii cu pictura , sculptura și nu numai. Mozaic reprezintă instictul primar pentru armonie, echilibru, ritm, distracție, music feeling, experiența misteriosului dar si a imaginatiei.
Mozaic reprezinta avantgardismul. Noul mod de a te distra. Un amestec sinergistic de underground și mainstream music. Mozaic nu e un Kitsch, e un fel de a trai, un mod de a te distra, un mod de a trai. Indiferent cum este perceput : Neo avangardist, Avangardist , Expresionist, Futurist,Surealist sau impresionist, MOZAIC doreste să aducă în atenția publicului băcăun ceva mai mult decât un anumit curent muzical fie el underground sau mainstram și de aceea te invităm pe data de 8 martie 2014 ,la ultimul etaj al Clădirii Conimpuls (Casa albastra - Hotel Sif Moldova) la o petrecere așa cum nu s-a mai văzut.

Accesul se face începând cu ora 22, iar domnisoarele vor avea intrarea liberă și câte un cocktail din partea casei!!! LuCyFeR93 fiind partener media are la dispoziție două bilete de dat. Dacă iți dorești să mergi la această petrecere tot ceea ce trebuie să faci este să îmi lași un comentariu iar vineri voi anunța cine a câstigat!!!
Câstigătorii sunt: Moroșanu Robert si Eduard Stan

1 mar. 2014

sky FX a lansat primul album

sky FX pe numele său adevărat Ghioc Mădălin, a lansat ieri, 28 februarie, un nou album intitulat "Evolutie". Este primul său album creat în format real și costa 15 lei, acesta putând fi achizionat de aici.

”Nu am mai făcut nimic nou în ultima perioada așa că a trebuit să schimb acest lucru. M-am întors de ziua mea cu un nou album numit "Evolutie". Este al doilea album al meu dar este primul pe care l-am scos în format real. Primul fiind doar încărcat pe net. Albumul nou "Evoluție" scoate în evidență tocmai evoluția mea de la început până în ziua de azi. Sper să fie pe placul tuturor,” a declarat sky FX.Cu ce vine nou Samsung Galaxy S5 ~ LuCyFeR93
Sâmbătă încep filmările pentru ”We are Happy in Bacău” ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii: Nicole Cherry - Phenomeno #54 ~ LuCyFeR93
Prima apariție la TV ~ LuCyFeR93 (sper să nu fie și ultima)
Test Drive VW Amarok !!
Jaf în ”60 de secunde” ~ LuCyFeR93

 
Site Meter