21 oct. 2014

Test Drive Nissan Pathfinder (foto + video)

Săptămăna trecută, marți și miercuri cei de la Dedeman Automobile au fost gazda Caravanei Nissan, în cadrul acesteia putând fi admirate toate modelele Nissan începând de la crossovere-le Juke și Quashqai până la noul X-Trail (care a fost prezentat în premieră pe piața băcăuană)
Am profitat si eu de această ocazie și am participat la un test drive alături de Nissan Pathfinder pe traseul  propus de băieții de la reprezentanță. Traseul urmat fiind reprezentanța Dedeman (Nissan, Dacia, Renaul) - Măgura pe  "ruta celor trei cruci", unde am avut ocazia să fac câteva poze într-un peisaj superb. (cateva fotografii mai jos, acum câteva impresii)

Versiunea de test condusă a avut un motor  V6 de 3.0 litri, versiunea de 7 locuri, 231 de CP și o cutie automată cu 7 rapoarte, mașina având un preț de pornire de 56.000 de euro.

Am avut ocazia să conduc mașina atât pe asfalt cât si pe off-road, mașina comportându-se excepțional aceasta fiind plină de tehnologie, sisteme electrice foarte multe care te ajută in off-road și care iți lasă impresia de siguranță.

Pot spune că am fost plăcut surprins de puterea motorului care nu îți lasă impresia că nu poate (poate orice), nu am simțit lipsa puterii, masina urcând pe traseul de off-road fără probleme și fără a se forța (mașina este foarte bine antifonată, iar sistemul de sunet excelent). Un alt plus îl primește suspensia care a făcut față traseului destul de dificil.

Un minus îl voi acorda spatiului destinat pasagerilor din spate care este unul redus, astfel dacă ai mai mult de 1,85 m riști ca la deniveloări mai mari să dai cu capul de plafon.


Acum să fiu puțin cârcotaș, m-a deranjat faptul că mașina pe care am condus-o era murdară de la testu anterior, restul mașinilor fiind spălate. Acum vă las cu un material video și câteva poze (restul le veți găsi aici mâine seară)Test Drive Noul VW Polo 2014
Test Drive VW Amarok 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter