11 iun. 2014

Două săptămâni: 7, 3, 2,1

În ultimele două săptămâni nu prea am scris pe blog fiind puțin ocupat cu examene și câteva proiecte. Poate vă întrebați ce semnificație au numerele din titlul articolului... , în cele ce urmează le voi explica pe rând.

Mai întâi voi începe cu numărul 7 care provine de la numărul examenelor pe care le-am dat semestrul acesta la facultate, pe care le-am trecut fără probleme. Pe lângă asta am reușit să obțin și o medie generală de 9 ceea ce nu este foarte rău, având în vedere faptul că anul a trecut foarte repede și nu l-am simțit. Singurul lucru pe care l-am simțit  a fost sesiunea. (la revedere anul II, ne vedem în octombrie :)) )
3 Clase și 2 Banchete

Anul acesta am avut onoarea de a fi chemat ca fotograf la două banchete, unul organizat la Green Park (Colegiul National Vasile Alecsandri), iar cel de-al doilea organizat la Hotel Decebal (Colegiul Economic Ion Ghica). Pe lângă faptul că am avut mult de muncă am fost și răsplătit pe măsură :D . Mai jos am pus doar 4 poze, iar restul le gășiți aici și aici. (Pe această cale țin să le multumesc claselor 12 C  (C.N.V.A) și claselor 12 D și 12 G  (C.E.I.G)Ultima cifră se referă la ultima mea achiziție obiectivul de la Nikkor de 50 de mm 1.8 G pe care pusesem ochii de ceva timp.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter