14 dec. 2013

Ba Se Poate. Vezi rețeta succesului pentru BAC

‘’Ba Se Poate!’’ este un film documentar care spune povestea a 5 licee tehnologice din Romania care prin proiectul Zburd - Educație prin coaching, au mărit rata de promovabilitate de la 2% la 40%. În liceele tehnologice iau BAC-ul anual sub 5 elevi.
Asociația ROI, a implementat proiectul Zburd în București, Iași, Brașov, Sibiu și Câmpulung-Muscel. Timp de 2 ani, au consolidat prin coaching relația elev-profesor-părinte, lucru care a ridicat fiecare liceu din program, la alt nivel de performanța. Simona David-Crisbășanu, inițiatoarea proiectului, împreună cu numeroasa echipă de coach, au adus o premieră în educația din România, constientizând fiecare liceu că schimbarea cea mai puternică și facilă vine din interior, unind cei 3 actori principali, elevii, profesorii și parinții, care împreuna au identificat țintele, pașii apoi soluțiile pentru a depași blazonul de liceu foarte slab.

‘’M-a fascinat ambiția cu care elevii au depășit barierele impuse de statutul social sau nivelul general de educație din cele 5 licee. Am reușit sa aratăm drumul spre succes al elevilor. Ei împreună cu coachii, profesorii și părinții au arătat că ‘’Ba Se Poate’’ să performezi în plan educațional și personal, atunci când cineva te ajută să conștientizezi propriul tău potențial. Filmul trebuie să ajungă la cât mai multe licee din Romania, iar in acelasi timp va fi propus pentru selecție către 400 de festivaluri internaționale de film.’’ - Tedy Necula

Documentarul urmează a fi proiectat marți începănd cu ora 12 la Teatrul de Vară „ Radu Beligan” pretul unui bilet fiind de 10 lei .

Pentru bilete sunați la 0742600785
Revelion 2014 @ Pensiunea La Bella Vita ~ LuCyFeR93
Ovidiu Budeanu - dialog cu elevii colegiului Economic ~ LuCyFeR93
Balul Bobocilor Anghel Saligny 2013 (foto + video) ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter