20 nov. 2013

Piesa Săptămânii:GLANCE feat. Mandinga - Cinema #44


Piesa acestei săptămânii este interpretată de  GLANCE  împreună cu Mandinga și este intitulată " Cinema".
Cinema e o piesă cu o poveste în care cred că ne regăsim cu toții, o piesă sensibilă pe care simți nevoia să o asculți pe repeat, cel puțin nouă așa ni se întampla :) . Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original și atunci proiectul nostru a ieșit pe măsură. Sper să vă placă și să o cântăm cât de curând împreună, în concerte”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga. 

Glance, unul dintre cei mai prolifici artiști romani, a lansat șase piese în ultimul an (alături de Elena – Ecou, Ami – Trumpet Lights, Crush si Alexandra – Iubire de-o vară, etc), este în top 5 cei mai difuzați artiști pe radiouri și de când a intrat în top, anul trecut în septembrie, s-a lipit bine de clasamente și a rămas acolo de peste 1 an de zile. 

 “Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese în ultimul an și am căutat în permanența o piesă, The One! Cinema este acel single, o piesă de dragoste cu un mesaj intens, o situație în care ne putem regăsi cu toții la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate și emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reușit perfect. Sperăm să vă placă cel putin la fel de mult cât ne place si nouă”, a declarat Glance.
Vezi când are loc ediția de anul acesta a concursului „Liceenii Au Talent” 
Balul Bobocilor C.N Vasile Alecsandri 2013 (Foto+Video) ~ LuCyFeR93
Foto + Video. Balul Bobocilor Universitatea Vasile Alecsandri 2013 
Programul Balurilor Bobocilor 2013 - 2014 ~ LuCyFeR93 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter