14 oct. 2013

Asociaţia Y.E.S. vă invită la conferinţa “Eu – voluntar implicat”

Asociaţia Y.E.S. (Youth Evolution to Success) şi Club Rotaract Bacău organizează în data de 17 octombrie 2013, ora 18:00, la Teatrul Bacovia Bacău, conferinţa “Eu – voluntar implicat”. Avem deosebita onoare să-l avem printre noi pe domnul Ioan NICUȚ – leadership coach, speaker și autor. Ioan deține o certificarea în coaching (Certified Professional Co-Active Coach) furnizată de CTI o firmă acreditată de ICF și o Certificare în Coaching cu Povești printr-un program acreditat de ICF.
Proiectul „YES implicarii!” este dedicat tinerilor din judetul Bacau si tuturor voluntarilor activi indiferent de varsta, nationalitate sau sex.
Proiectul genereaza un efect pozitiv pe termen lung, acela ca beneficiile muncii de voluntariat sunt multe si nebanuite: nu numai ca ne ajuta pe noi dar si pe familia noastra si comunitatea din care facem parte.
Unul din avantajele proiectului este impactul asupra comunitatii, cetatenii urmand sa inteleaga ca voluntarii sunt „lipiciul care tine unita o comunitate”.
La conferinta sunt asteptati sa participe ONG-uri, membrii ai Consiliului Judetean Bacau, Consiliului local Bacau, oficiali ai Primariei Municipiului Bacau, parteneri locali si nationali, ONG-uri studentesti si mass-media bacauana. Obiectivul general al conferinta este cresterea gradului de informare si motivare a tinerilor cu privire la valoarea si importanta voluntariatului, ca expresie a participarii active în comunitate.
Aceasta conferinta se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-30 de ani, membrii ai ONG-urilor si ONGS-urilor. Tinerii participanti vor vedea exemple concrete cu referire la cat de mult poate influenta voluntariatul comunitatea din care faci parte.
La finalul conferintei participantii vor avea ocazia sa faca networking, impartind pareri despre subiectele ridicate in timpul conferintei.

A fost lansat radioul studentilor bacauani ~ LuCyFeR93
Programul Balurilor Bobocilor 2013 - 2014 ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter