6 oct. 2013

A fost lansat radioul studentilor bacauani

Sâmbătă, 5 octombrie 2013, ora 12:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a avut loc  lansarea oficială a postului naţional studenţesc de Radio UNSR Bacău
Momentul inaugural a fost  marcat de salutul oficial din partea Ministerului Educaţiei Naţionale. În cadrul întâlnirii au participat   reprezentanţi din 14 centre universitare, membre ale Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, membrii ai echipei editoriale a radioului, colaboratori, cadre didactice şi studenţi ai Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.
Echipa redacţională de bază este alcătuită din studenţi, care provin de la cele 5 facultăţi din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi va emite la nivel naţional. Acestora li se adaugă corespondenţi UNSR din 14 centre universitare din ţară. 

Sub sloganul, Radio UNSR te ţine la curent cu viaţa de student!, grila de programe a conţine în exclusivitate producţii proprii adresate studenţilor, care dezvoltă în principal ştiri din educaţie, cultură, sport şi voluntariat. 
Radio UNSR Bacău poate fi ascultat pe www.radio.unsr.rohttp://109.99.182.46:8000/listen.

Programul Balurilor Bobocilor 2013 - 2014 ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter