31 iul. 2013

Vezi când şi unde are loc ediţia a III a Streetball Challenge Bacău


În perioada 10-11 august 2013, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" va avea  loc cea dea III a ediţie a Streetball Challenge Bacău, poate cel mai important eveniment de profil organizat în Estul Tării

Și în acest an sunt așteptate peste 50 de echipe la cele 3 categorii de concurs – Open, Open Mix și Junior. Asociația STEP Romania, alături de partenerii săi au pregătit tot felul de surprize pentru public. Vor fi incluse în program sesiuni de breakdance și beatbox, un demo de graffiti, târg de handmade și muzica foarte bună cu care v-am obișnuit, asigurată de DJ-ul competiției, Urzi Que. 
Va fi amenajata o zonă de chill și chiar și o tiroliana. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, freestyle, aruncări libere și de trei puncte sau noul “challenge” baschet X&0. De asemenea, în premieră pentru România, trupa Jamnastyx din Ungaria va delecta publicul cu un program special de freestyle. 

Ca și în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe situl competiției, completând formularul special ce se regăsește pe streetballchallenge.net.
Câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga.
Vezi cum va arăta noul parc din sudul orasului .. ~ LuCyFeR93
Maraton Festival 1-3 August @ Pădurea Măgura ~ LuCyFeR93
Două tablete complet noi: Allview Viva Q8 şi Q7 ~ LuCyFeR93
Un nou site foto în Bacău .... ~ LuCyFeR93 
Night Shoot ~ LuCyFeR93 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter