Balul Bobocilor la Colegiul Economic 2016 ~ LuCyFeR93

Ei bine, aseara am fost la bal la Economic ;) ( ultimul din acest sezon), o locatie noua si un eveniment mult mai bun. :D Dupa multi ani in care conducerea a ales Casa de Cultura din diferite....

Balul All Around the World ~ LuCyFeR93

După cum bine ştiţi, vineri (30 Noiembrie) a avut loc Balul C.N Ferdinad I, la care am luat si eu parte. Balul a durat aproximativ 4 ore (cam mult, părerea mea), acesta fiind organizat la Teatrul de Vară de către Clasa a XII-a C....

Renaul Zoe - o experienta 100 % electrica

Ei bine, a cam trecut ceva timp de când nu am mai participat la un test drive, dar atunci când se organizează unul sunt şi eu prezent :))) . Astăzi (5.06) Dedeman Automobile m-a invitat să testez un model 100% electric şi anume Renaul Zoe .....

Povestea din spatele campaniei "Tare as ajuta un copil"

Timpul a devenit cea mai importantă resursă din ziua de azi, aşa că după o perioada destul de lungă de când nu am mai scris ceva pe blog vin cu o poveste destul de interesantă.....

Test Drive VW Passat 2015 ~ LuCyFeR93

Dacă anul trecut l-am început cu un test drive cu noul VW Amarok , iată că și anul acesta cei de la Cybernet Auto Center mi-au pregătit o mică surpriză, lăsându-mă să conduc noul VW Passat 2015 sau cum alți îl stiu Passat B8....

31 mai 2012

Allexinno & Starchild - Nada Sem Você

Dupa succesul inregistrat cu “Senorita” Allexinno & Starchild au lansat cu cateva minute in urma un nou single “Nada Sem Você” o piesa in portugheza care suna destul de bine si care este marca Red Clover Media.

Videoclip Smiley - Dead man walking


28 mai 2012

INNA - Tu Si Eu

Dupa ce in data de 3 mai INNA ne prezenta o varianta acustica a melodiei Tu Si Eu inregistrata in Mexic iata ca acum artista lansează si o variantă pentru radio.
Download:Link1,Link2
Inna – Tu şi eu (versuri)
Chiar dacă ştiu că mesajele nu le citeşti
În visul tău mereu tu mă regăseşti
Ai tăi îţi spun tot mereu „nu te gândi doar la ea”,
Dar tu ai vrea

Aş vrea să zbor pân’ la stele fără să mă opresc
În drumul meu prin viaţă să te găsesc
Nu-s vorbe goale când îţi spun „te iubesc”
Hai strigă tare…
Tu şi eu ne vom iubi mereu Şi ne vom privi din adâncul inimii Pân’ la soare, Reuşesc să te iubesc pân’ la soare…
Tu şi eu ne vom iubi mereu
Şi ne vom privi din adâncul inimii
Pân’ la soare,
Reuşesc să te iubesc pân’ la soare…
Tu şi eu
Tu şi eu
Tu şi eu
Tu şi eu

Chiar dacă ştiu că mesajele nu le citeşti
În visul tău mereu tu mă regăseşti
Ai tăi îţi spun tot mereu „nu te gândi doar la ea”,
Dar tu ai vrea

Aş vrea să zbor până la stele fără să mă opresc
În drumul meu prin viaţă să te găsesc
Nu-s vorbe goale când îţi spun „te iubesc”
Hai strigă tare…

Tu şi eu ne vom iubi mereu
Şi ne vom privi din adâncul inimii
Pân’ la soare,
Reuşesc să te iubesc pân’ la soare…
Tu şi eu ne vom iubi mereu
Şi ne vom privi din adâncul inimii
Pân’ la soare,

Reuşesc să te iubesc pân’ la soare…
Tu şi eu ne vom iubi mereu
Şi ne vom privi din adâncul inimii
Pân’ la soare,
Reuşesc să te iubesc pân’ la soare…

27 mai 2012

Promisiuni Electorale Nr 3 (PNL)
Duminica 27 Mai 2012 a avut loc lansarea candidatului PNL la Primaria Faraoani Petre Cochiorca, care la avut ca invitat pe Primarul Municipiului Bacau Romeo Stavarache impreuna cu Deputatul Ionel Paler.De asemenea a fost anuntata si lista de candidati la funcția de consilier din partea PNL Lista candidaților la funcția de consilier din partea PNL pentru primăria Faraoani este următoarea:
1. Cochiorca Petre
2. Antal Maria
3. Farcaș Petru
4. Farcaș Ioan
5. Cochior Gheorghe
6. Cancel Eusebiu
7. Sabău Cristian Augustin
8. Antal-Vaida Mihai
9. Benedic Gabriel
10. Bejan-Topși Mihaela-Iuliana
11. Duma Francisc
12. Farcaș-Lohan Felicitas
13. Neagu Gheorghe
14. Duma-Dombi Bernadin
15. Pruteanu Augustin
16. Patrașc Valentin
17. Antal-Vaida Daniel
18. Farțadi Iulian
19. Antal Camelia  

26 mai 2012

Promisiuni Electorale Nr 2 (P.S.D)Sambata 26 Mai a fost organizat un spectacol de lansarea candidatul din partea PSD, Adrian Farcaș-Gherghina la primăria Faraoani. Invitatul acestuia a fost Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău. De asemenea, a fost anunțată și lista de candidați la funcția de consilier din partea PSD
Pe scenă a urcat George Cojocărescu, Veronica Jușcă-Farcaș și Ansamblul “Ecoul din Vale”.

23 mai 2012

Mandinga , Sabotată???


Mandinga, sabotată?

Întrebat ce părere are despre faptul că, după primele acorduri, monitorizarea din cască, în care Elena auzea atât vocile colegilor, cât şi negativul piesei, a dispărut integral, Costi a dat de înțeles că incidentul care a avut loc pe scenă nu i s-a părut întâmplător.

"Eu nu am crezut că pot exista 'erori' de acest fel la un nivel atât de înalt", ne-a spus Costi, precizând că nu poate face pronosticuri în ceea ce privește finala.

"Nu pot să fac preziceri. Nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Ce-o vrea Dumnezeu! România e forzzzaaa!", a spus aceasta.

Trupa Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, marţi, de semifinala care s-a desfăşurat la Baku, în Azerbaidjan. Deşi solista formaţiei Mandinga, Elena Ionescu, a avut probleme cu casca, trupa românească, care a participat în concurs cu piesa "Zaleilah", compusă de Costi Ioniţă, a reuşit să treacă cu bine de semifinală. 

"Imediat după ce a coborât de pe scenă, Elena a venit plângând în Camera Verde. Am îmbrăţişat-o şi mai ales am felicitat-o, pentru că, într-o asemenea situaţie dificilă, s-a comportat ca o adevărată profesionistă. Imediat după aceea am vorbit cu responsabilii EBU de organizarea Eurovision pentru a afla cum a fost posibilă o asemenea problemă tehnică în semifinală", a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision pentru Mediafax.

Acesta a continuat: "Organizatorii Eurovision ne-au asigurat că a fost un incident neplăcut, pe care îl regretă şi care nu trebuie să dezvolte în noi o teorie a conspiraţiei. Ne-au dar asigurări că în finală totul va fi perfect pentru România"
.
Urmăreşte aici evoluţia Mandingăi!
Sursa Libertatea.ro

21 mai 2012

Radio Killer - Is it love out there [Imnul Liberty Parade 2012]


20 mai 2012

Promisiuni Electorale(P.C) Nr 1


Astazi 20 Mai 2012 Partidul Conservator si-a prezentat candidatul la postul de primar al Comunei Faraoani in persoana domnului Patrascu Eugen.
Prioritatile pentru urmatorii 4 ani sunt:
-Transparenta totala atat in ceea ce priveste obiectivele aprobate si hotararile Consiliului Local cat si al Primariei,pentru utilizarea banilor publici.
-Reorganizarea si renegocierea transportului  in comun astfel incat sa satisfaca nevoile cetatenilor:pret abonament/bilet,program,confort
-Construirea unui camin cultural in Faraoani,sala de sport,cresa,centru de ingrijire batrani neajutorati
-Reinfiintarea pentru tinerii comunei a echipei de fotbal
-Vrem ca orice problema a cetatenilor din comuna sa fie discutata in public
-Finalizarea racordarii la reteaua de gaze a  comunei si clarificarea  banilor incasati de la cetateni pentru proiectele de bransare la reteaua de gaz
-Infiintarea pietelor in Faraoani si Valea Mare
-Refacerea drumurilor comunei pentru o mai buna circulatie si curatenie

17 mai 2012

Raliul Moldovei Editia a II a Bacau 25-26 Mai

Bacăul va găzdui în perioada 25-26 mai a III-a etapă de Campionat Naţional de Raliuri, organizată de Federaţia Română de Automobilism. Raliul Moldovei va aduce pe lângă probele consacrate şi proba regină; totul, pentru ca etapa locală să devină o sărbătoare automobilistică.


Raliul Moldovei Bacau – date tehnice
Suprafață: asfalt (75,5 %), macadam (24,5 %)
Lungime: 325,2 kilometri
Lungime probe speciale: 114,5 kilometri (30,17 %) Adrian Răspopa – organizator „Această probă specială va avea primii 14 kilometri pe asfalt, apoi se va trece pe macadam. Startul va fi la maximum 1 kilometru la ieşirea din Moineşti şi va începe cu un adevărat amfiteatru natural, ce le va permite spectatorilor să vadă, fară probleme, evoluţiile concurenţilor pe primii 5 kilometri.”

Mai sunt programate şi probele speciale, care se vor desfăşura la Hemeiuş şi Trebeş, cunoscute concurenţilor de anul trecut. Vor fi câte trei treceri pe fiecare probă, una vineri şi două sâmbată. Aici va începe lupta cu secundele. Adrian Răspopa – organizator „Noi ne-am pregătit şi vom face tot posibilul ca toată lumea să se simtă bine în Bacău, iar cursa să fie o reuşită din toate punctele de vedere. Vrem ca acest raliu să fie o sărbatoare şi ne-am gândit şi la public. Astfel, vineri, de la 20.00, în faţa Prefecturii, va fi un concert al trupei Compact, iar sâmbătă, dupa festivitatea de premiere, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră, vor cânta cei de la Taxi.
Au fost invitate la Raliul Moldovei – Bacău, pe lângă echipajele româneşti, şi echipe din alte ţări.
Adrian Răspopa – organizator “Am invitat deja două echipaje din Austria şi, în zilele următoare, vom face acelaşi lucru cu piloţi din Ungaria.”
Program Raliul Moldovei Bacau 2012

Vineri, 25 mai 2012:

PS 1: Hemeius 1 – 8 kilometri
PS 2: Trebeş 1 – 12 kilometri
PS 3: Selena (superspecială) – 1,3 kilometri

Sâmbătă, 26 mai 2012:

PS 4: Hemeius 2 – 8 kilometri
PS 5: Trebeş 2 – 12 kilometri
PS 6: Nevila 1 – 26,6 kilometri
PS 7: Hemeius 3 – 8 kilometri
PS 8: Trebeş 3 – 12 kilometri
PS 9: Nevila 2 – 26,6 kilometri
Sursa : 1tvbacau.ro

16 mai 2012

Cupa Kolping Moldova La Fotbal


Sâmbătă, 12 mai în Bacău s-a desfășurat ediția a VI-a a Cupei Kolping Moldova la fotbal. Au fost prezente 8 localități: Bacău, Cleja, Valea Seacă, Valea Mare, Gioseni, Galbeni, Ploscuțeni, Oituz.
120 de jucători au jucat și muncit în condiții dificile pentru marea cupă.
Cupa a fost precedată vineri, 11 mai de o întâlnire cu căpitanii de echipe care au tras la sorți meciurile, au avut loc discuții referitoare la comportamentul echipelor și au jucat un meci de fotbal pe terenul Seminarului din Bacău.
Pentru reușita acestei competiții au contribuit mai mulți parteneri după cum urmează: Direcția de sport și tineret Bacău, Primăria Bacău,  Kolping Bacău, Kolping Valea Seacă,  Kolping  Bârlad, Wobins Bacău.
A fost un eveniment reușit care a urmărit:
- aducerea împreună a echipelor de fotbal din comunitățile județului Bacău dar și alte comunități.
- promovarea valorilor sportive în rândul tinerilor.
- desfășurarea unui eveniment sportiv într-un cadru organizat.
Marea câștigătoare a cupei a fost echipa din Oituz urmată de, Ploscuțeni și Bacău. Mulțumim echipelor participante, partenerilor și tuturor celor care s-au implicat în buna organizare a acestei competiții. Echipa Kolping Moldova
 

14 mai 2012

SUNSET54 - Another Day


Sunset54 revine in atentie cu un al doilea single. Noua piesa, intitulata "Another Day", a fost compusa de Silviu Tudor si Tudor Parghel. Download:Link 1,Link 2

10 mai 2012

Elena Gheorghe - Amar tu Vida


Elena Gheorghe a lansat, cel de-al 10-lea single, semnat Laurențiu Duță, cu un sound nou, plin de viață și energie pură. „Amar tu Vida" te îndeamnă să îți iubești viața în fiecare clipă, așa cum este ea, să găsești fiecare moment special și să îl faci unic. Download: Link 1, Link 2
Sursa Clik.ro

9 mai 2012

Liviu Hodor feat. Mona - Je t'aime


Dupa ce in urma cu cateva zile va prezentam un teaser al melodie Je t`aime iata ca in aceasta seara Liviu Hodor impreuna cu Mona lanseaza varinta oficiala a acesteia .Enjoy

7 mai 2012

Inna - Alright

Dupa ce in urma cu cateva zile Inna ne prezenta single-ul OK iata ca astazi a ami lansat inca o melodie care este intitulata Alright aceasta este realizata de baietii de la Play & Win

5 mai 2012

Dony - Mi Hermosa ft. Alex Mica


3 mai 2012

Lansarea Live Samsung Galaxy S3

Motto-ul Samsung Galaxy S III  "Creat Pentru Oameni" "Designed for Humans"
Samsung va lansa in aceasta seara, la Londra, urmasul lui Galaxy S2, considerat de multi cel mai bun telefon Android existent in acest moment pe piata
In Romania telefonul va avea un pret de   2900 de lei
UPDATE 22:01 Jurnalistii au fost inviati sa testeze noul telefon

UPDATE 21:57 Samsung Galaxy S III va fii telefonul oficial al Jocurilor Olipice de la Londra
UPDATE 21:56 Trei variante de memorie pentru Galaxy S3: 16, 32, 64Gb plus microSD pana la 64Gb
UPDATE 21 55 Samsung Galaxy S III va fi lansat in europa in data de   29 Mai
UPDATE 21:51 Galaxy S3 are o camera care porneste in 990ms. Poate trage 3,3 cadre pe secunda
UPDATE 21:50 A fost prezentata in premiera prima reclama

UPDATE 21:36 Samsung Galaxy S III va fii lansat la nivel global la sfarsitul lunii mai
UPDATE 21:35 Samsung Galaxy S3 va folosi camera pentru a sti daca privim ecranul. Ecranul se va stinge cand nu ne mai uitam la el
UPDATE 21 :22 Asa arata noul Samsung Galaxy S III
                           Samsung Galaxy S3 va avea ecran 4.8 HD Super Amoled.

.
UPDATE 21:18 Samsung Galaxy S III va fii lansat in 145 de tari si va fii disponibil cu 296 de operatori de telefonie mobilaSpecificatii tehnice Samsung Galaxy S III
Rețea 
2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G (Depinde de piață) Ecran Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280x720) Sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Cameră Principală (spate): cameră 8 Mega pixel Auto Focus cu Flash & Zero Shutter Lag, BIS Sub (față): cameră 1.9 Mega pixel, HD înregistrare @30fps cu Zero Shutter Lag, BIS Video Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark Recording & Playback: Full HD (1080p) Audio Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X Funcții adiționale S Beam, Buddy photo share, Share shot AllShare Play, AllShare Cast Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom, Face slide show Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access Pop up play S Voice Burst shot & Best photo, Recording snapshot, HDR Servicii mobile Google™ Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads Conectivitate WiFi a/b/g/n, WiFi HT40 GPS/GLONASS NFC Bluetooth® 4.0(LE) Senzor Accelerometru, RGB light, Busolă digitală, Proximity, Gyro, Barometru Memorie 16/ 32GB User memory (64GB disponibil în curând) + microSD slot (până la 64GB) Dimensiuni 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133g Baterie 2,100 mAh * Specificatiile de mai sus pot fi diferite pe versiunile LTE * Toate funcționalitatile, functiile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv dar nemilitandu-se la beneficii, design, pret, componente, performanta, disponibilitate si capacitatile produsului pot fi schimbate fara obligatie de preaviz. * Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads sunt marci inregistrate ale Google Inc.

2 mai 2012

3 - 4 August ROMANIAN TOP HITS la Bacau


ROMANIAN TOP HITS - MUSIC AWARDS
Catalogat de presa naţională ca fiind evenimentul muzical cu covorul roşu numarul 1 in România, Gala Premiilor Muzicale - Romanian Top Hits se defaşoară de 6 ani si a devenit evenimentul emblemă al municipiului Bacău. Toate ediţiile manifestării sau realizat sub egida Primăriei municipiului Bacău. Invitaţii speciali, staruri si vedete mondene, cei mai in vogă artisti români si internaţionali, au sosit la show cu limuzine de lux si au paşit pe covorul roşu. Transmisiile televizate realizate de către TVR si posturile locale, participarea de-a lungul anilor a celor aproape jumatate de milion de spectatori in Piaţa Tricolorului care au urmarit spectacolul live in faţa scenei, a dovedit că suportul acordat de Primăria Municipiului Bacău la realizarea acestui important eveniment românesc a fost benefic tuturor. Performanţa de a fi pe primul loc, obligă ca ediţiei din acest an să i se acorde o atenţie deosebită pentru a fi menţinut nivelul obţinut. Cei peste 60.000 de spectatori ce vor fi prezenţi in Piaţa Tricolorului din Bacău in data de 3 - 4 Aug 2012, vor avea ocazia să vadă concertele susţinute de artiştii nominalizaţi in acest an. Scenotehnica va avea o montare impresionantă diferită de anii precedenţi, show-ul covorului roşu va fi impresionant, o parte de spectacol desfăşurându-se chiar pe covor in timpul sosirii artiştilor nominalizaţi. Nu vor lipsi laserele, efectele speciale şi pirotehnice, videoproiecţiile pe ecranele cu leduri. Premiile şi trofeele ce vor fi acordate de bacauani, sunt aşteptate cu nerabdare şi in acest an de către artiştii români.

INNA - Ok


INNA a lansat astazi un nou single intitulat ”Ok”

1 mai 2012

Connect-R - Vara Nu Dorm


 
Site Meter